Kraš dobrim primjerom pokazuje da je uspjeh moguć

Bez autora
Jun 26 2014

Predsjednik Ivo Josipović posjetio je danas Kraš d.d. Prilikom posjeta Josipovića su upoznali s razvojnim planovima kompanije te su mu predstavljene nove, visokoautomatizirane linije za proizvodnju čokolada Dorina u koje je uloženo više od 20 milijuna kuna. Ono sto mi je bilo najljepše vidjeti su nasmijana i zadovoljna lica djelatnica i djelatnika Kraša. Drago mi je čuti da je Kraš u 103 godine poslovanja svake godine poslovao s dobiti. Plaće u Krašu nadilaze hrvatski prosjek. Radi se o domaćoj proizvodnji, najvažniji kooperanti su domaći kooperanti što pokazuje kakav je potencijal naše prehrambene industrije. Prema tome, i u teškim vremenima može se uspješno poslovati, i drago mi je da je Kraš taj koji dobrim primjerom pokazuje da je uspjeh moguć, izjavio je Josipović.

Kraš dobrim primjerom pokazuje da je uspjeh mogućPredsjednik Ivo Josipović posjetio je danas Kraš d.d., priopćili su iz te tvrtke.

Prilikom posjeta Josipovića su upoznali s razvojnim planovima kompanije te su mu predstavljene nove, visokoautomatizirane linije za proizvodnju čokolada Dorina u koje je uloženo više od 20 milijuna kuna.

- Ono sto mi je bilo najljepše vidjeti su nasmijana i zadovoljna lica djelatnica i djelatnika Kraša. Drago mi je čuti da je Kraš u 103 godine poslovanja svake godine poslovao s dobiti. Plaće u Krašu nadilaze hrvatski prosjek. Radi se o domaćoj proizvodnji, najvažniji kooperanti su domaći kooperanti što pokazuje kakav je potencijal naše prehrambene industrije. Prema tome, i u teškim vremenima može se uspješno poslovati, i drago mi je da je Kraš taj koji dobrim primjerom pokazuje da je uspjeh moguć- izjavio je Josipović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik